sep 20

Ze hadden een blind date. Geregeld door zo’n moderne datingsite, Lexa voor de wat oudere, beter opgeleide single. Beiden hadden een carrière in hun werkkring nagejaagd. Hij werkte zijn hele leven al bij een coöperatieve bank. Ooit begonnen als jong broekie, dat als groentje met een diploma van het HEAO wel wat wist, maar weinig kon. Inmiddels was hij dankzij interne cursussen, met de ellebogen werken, zich profileren en een adequaat netwerk opgeklommen tot directeur van een middelgroot filiaal in een gegoed dorpje in de Randstad. Mocht hij nog eens naar een groter filiaal willen, moest hij nog fiks netwerken. En, zo werd hem op een goede dag ingefluisterd op het hoofdkantoor, het zou ook erg meewerken als hij getrouwd zou zijn. Dat hoorde bij de functie. Eigenlijk was het sociaal wenselijk.

Zij was in de wereld van het onderwijs inmiddels ook opgeklommen tot een acceptabele hoogte. Van gymjuf met een diploma van de sportacademie was ze gegroeid tot conrector. Dat bereikte ze niet zomaar op stel en sprong. Opvallen bij de leiding was haar tweede natuur geworden. Toen bleek dat ze maar niet rectorabel werd, pakte ze een academische studie Onderwijskunde op. Dat zette wel zoden aan de dijk. Als doctoranda werd eindelijk het rectorschap van een kleine scholengemeenschap een feit. Ze had haar doel bereikt. Ze ervoer echter dat ze als jonge veertiger geen kans meer op kinderen had, maar haarzelf toch wel de kans op de ware liefde gunde. In haar prille begin als docente had ze een stormachtige affaire gehad met een getrouwde collega. Woest aantrekkelijk, louter gericht op pure seks. Dat hield natuurlijk geen stand, want hij had meer van zulke buitenvrouwtjes.

De datingsite had hen gematcht op basis van de door hen beide ingevoerde data. Hobby’s, vooropleidingen, verwachtingen, maatschappelijke status en uiterlijk. De computer beschouwde hen als een complementair, passend geheel. Ze troffen elkaar in de lobby van een Van der Valk hotel. Hij met een orchidee in plastic cellofaan; zij met de afgesproken rode trendy regenjas van Patrizia Pepe. Alsof ze beiden met verve in een filmscène acteerden, ontmoette het beoogde digitale duo elkaar. Ze dineerden  in het restaurant en converseerden geciviliseerd over  het leven, zichzelf, hun werk en, hetzij aanvankelijk casino online wat schuchter, hun beider verwachtingen.

Hij was alras overtuigd. Ze was een goed geconserveerde veertiger, prima gekleed, verbaal voldoende begaafd, maatschappelijk geslaagd en uitermate beschaafd. Kortom; een ideale, representatieve vrouw, zoals zijn eigen zoekopdracht luidde. Buiten kantoortijd had hij haar informeel als lekker wijf gekwalificeerd. Zij viel eigenlijk pas voor hem tijdens het toetje, toen hij onverwacht uit zijn rol viel van keurige bankier. Nippend aan Yksin Betsoftin ja Sheriff Gamingin 3D-video hedelmapelit riittaisivat pahimpaan pelinalkaan, mutta kun kylkeen isketaan viela Microgaming, NetEntertainment ja mausteeksi OMI ja IGT, ovat herkkukestit valmiit. een Franse koffie vroeg hij of eens ook mocht proeven van haar frambozenbavarois. Voordat zij haar dessertlepel in haar schaaltje had gestoken, greep hij onverhoeds haar linkerhand vast, doopte haar middelvinger in het toetje en stak deze vinger in zijn mond. Gelukzalig en wellustig zoog hij de zoete substantie van haar vinger. Ze voelde het in haar onderbuik. Was ze verliefd?

Na  veel koffie met navenant zo veel Drambuie en Grand Marnier belandde het prille duo niet meer in hun respectievelijke auto’s, maar in een hotelkamer van dezelfde Van der Valk. Eenvoudig, schoon, zonder veel luxe, maar er stond een bed, hun voornaamste doel. Beide weinig bedreven in de liefde schutterden wat met elkaars kledij, hun eigen houding en de onverwachte, ongewone intimiteit. Uiteindelijk bedreven ze in het minieme licht van een bedlampje de liefde. Gehaast, onwennig, verlegen, haast timide. Hij kwam veel te snel klaar, zij in het geheel niet. Na een kort bezoekje aan de badkamer en het toilet wensten ze elkaar formeel welterusten. Hij draaide zich om, viel terstond in slaap en snurkte de ganse nacht door. Zij lag echter wakker, ook de hele nacht. Ze zag de ochtend gloren.

Toen de bankier wakker werd, rekte hij zich eens lekker uit, realiseerde zich toen dat hij niet thuis was en keek abrupt naast zich. Het bed was leeg. Zeker in de badkamer, dacht hij. Maar toen hij er niets hoorde, stond hij op, trok beschroomd zijn boxershort aan en liep naar de badkamer. Leeg. Hij fronste licht en keek om zich heen. Geen spoor van haar kleding. Toen ontwaarde hij op de minibar een notitieblaadje van het hotel. Het was beschreven:

 

Het spijt me, maar ik zie er helemaal vanaf. Ik dacht op zoek te zijn naar liefde, geborgenheid, een relatie, misschien nog wel een gezin. Maar ik ben er vannacht achter gekomen, dat ik gewoon op zoek ben naar passie, lust, gewoon rauwe seks. Ik heb niet het idee dat jij mij dit ooit zal gaan leveren. Ik zoek verder tot ik dat vind, wat mij echt bevredigt, zoals ooit de seks met een ex. Het spijt mij echt oprecht. Het ga je goed.

 

Verbijsterd verliet de man later het hotel. Eigenlijk was hij tamelijk gepikeerd, op zijn pik getrapt, beledigd. Deze vrouw had onder valse voorwendselen met hem gedatet. Hij overwoog sterk een klacht in te dienen bij Lexa, hoewel hij niet goed wist hoe hij zijn beklag onder woorden moest brengen. Dit zou hem geen tweede keer overkomen. Voortaan zou hij de motieven van een mogelijke partner zeer zorgvuldig verifiëren. Ernstig nam hij zich voor geen tweede keer in dezelfde valkuil te trappen. Het mocht wat. Hij vond heus wel een goede partij. Met die gedachte spoedde hij zich naar z’n bank. Eerlijkheid duurde het langst.

22 reacties op “Seks met je ex”

 1. Axelle:

  Haa wat een lekker verhaal!
  De moraal, men moet als man zorgen niet alleen het bankiersvak in de vingers te hebben maar ook de sport tussen de lakens beheersen, zeker als men een omhooggevallen gymjuf date…

  Toch…een raar soort sex dat die juf zoekt…
  Kijk dat nog eens even na Simon…;-)

 2. Thea van Lotringen:

  Het voorval met de frambozen-sabbelvinger verraste me!

  Laat die bankier maar lekker veilig zijn (relatie) risico analyse uitwerken en zich indekken, het zal niet baten.

  Man en vrouw in verwarring, mooi beeld van de mens van nu.

 3. Joyce-Gracia:

  Een diner in een van der Valk hotel had haar al genoeg moeten zeggen…..

 4. Rianne:

  Tja, lekker oppervlakkig en recht zo die gaat. Gelijk heeft ze.;)

 5. jelou:

  Echt weer een Trommelsfeer! Weer lekker weggelezen.
  Alleen kan ik je wel verzekeren dat Lexa geen site is voor de “beter opgeleiden”…..;-) Integendeel, denk ik dan…..grijnzzzzz
  Dat ge het maar effekes weet….hihi

 6. Carel:

  Iemand die zijn blind date bij vd Valk afspreekt kan beter bankdirecteur in een klein dorp blijven. Risico’s dekken gaat hem beter af dan vrouwen.

 7. alie:

  Zo eindelijk gerechtigheid, de man als lustobject en het mannetje is op zijn pik getrapt, hahaha!

 8. Peter:

  De ene blind date is de andere niet. Deze mooi uitgewerkte situatie speelt zich af bij vd Valk. En is het gevolg van een serieuze internetdating poging.
  Toevallig heb ik vandaag een volledig andere blind date (of is het iets anders?) bij een obscuur benzinestation beschreven.
  Herfst: het seizoen voor blind dates?

 9. Rogier:

  Lexa voor de hoger opgeleiden??

  Leuk verhaal, lekker zitten lezen en natuurlijk mag dit verhaal niet ontbreken in je memoires 🙂

 10. Ellen:

  Had hij maar wakker moeten blijven…..

 11. Elise:

  Heerlijk om te lezen, Fijn dat het eens de man is die een blauwtje loopt 😉 Alhoewel…

 12. Karin:

  Het doet je zo te lezen goed dat je van Hyves “weg” bent. Wat een heerlijk verhaal. Zo lees ik ze graag!

 13. Asterisk:

  Geweldig om te lezen, juist s’morgens vroeg na een snurk loze nacht 😉

 14. Karin:

  Haha heel goed, een eerste keer moet wel vragen om meer natuurlijk!

 15. Webcore:

  Whahahahahaha!

 16. Edith:

  Getrouwd zijn, dat hoorde bij zijn functie.

  ……hoe oudbollig!

  Verbaasd mij dus niet, dat de date tegenviel.

 17. helga:

  haha doet mij denken aan de reclame van; vroegtijdige zweetlozing of was het vroegtijdige zaadlozing???

 18. Mattie:

  haha, toch wel eerlijk om nog een paar woordjes achter te laten…

 19. Hyacint:

  Humor!

  “Zij lag echter wakker, ook de hele nacht. “… ” Maar ik ben er vannacht achter gekomen, dat ik gewoon op zoek ben naar passie, lust, gewoon rauwe seks. Ik heb niet het idee dat jij mij dit ooit zal gaan leveren.”

  Heel lekker pakkend geschreven.

  En bedankt voor je respectje bij m’n foto (met pet)! : )

  Hyacint (van Hyves)

 20. Julie-Ann:

  Je kan op die site je ‘succes’verhaal kwijt (vraag me niet hoe ik dat weet!!) en dit blog lijkt me uitstekend geschikt hiervoor. Misschien niet helemaal zoals leden dromen, maar wel meer gerelateerd aan de werkelijkheid. Graag gelezen!!

 21. Nyx:

  Leuk geschreven!
  Frambozenbavarois, Drambuie en Grand Marnier… :clap: (Damn! Die doet het hier niet.)

 22. elfje*Margreet:

  Hahaha…. wat een leuke wending in je verhaal, ja voor hém even minder prettig (bijna een koude douche), maar zij weet in ieder geval wat ze echt wil…

Reageer hierop